ulu itulau - 1

tala fou

Q1 2023 Tautinoga Tau Mea'ai i Iapani: O a mea o lo'o alia'e mai?

2. E lua mea e alia'e mai

I totonu o oloa na faʻaalia i le kuata muamua, o loʻo i ai ni mea mataʻina e lua o loʻo tulaʻi mai, tasi o le Cordyceps sinensis paʻu e mafai ona faʻaleleia le gaioiga o le mafaufau, ma le isi o le hydrogen mole e mafai ona faʻaleleia le moe a fafine.

(1) Cordyceps paʻu (faatasi ai ma le Natrid, o se peptide cyclic), o se mea faʻaleleia e faʻaleleia ai le gaioiga o le mafaufau.

talafou-2-1

 

Na maua e le Inisetiute Suesuega BioCocoon a Iapani se mea fou "Natrid" mai Cordyceps sinensis, o se ituaiga fou o cyclic peptide (lea e taʻua o le Naturido i nisi o suʻesuʻega), o se mea fou e faʻaleleia ai le gaioiga o le mafaufau o le tagata.Ua maua suʻesuʻega o Natrid ei ai le aʻafiaga o le faʻaosofiaina o le tuputupu aʻe o sela namu, o le faʻateleina o astrocytes ma microglia, faʻaopopoga, e iai foʻi aʻafiaga anti-inflammatory, lea e matua ese lava mai le masani masani o le faʻaleleia o le toto toto ma le faʻaleleia o le mafaufau. galuega e ala i le faʻaitiitia o le faʻamaʻi faʻamaʻi e ala i gaioiga antioxidant.O faʻaiʻuga o suʻesuʻega na lomia i totonu o le tusi talaaga faʻavaomalo faʻavaomalo "PLOS ONE" ia Ianuari 28, 2021.

talafou-2-2

 

(2) Molecular hydrogen - o se mea e faʻaleleia mo le faʻaleleia o le moe i fafine

I le aso 24 o Mati, na faalauiloa ai e le Ofisa o Tagata Fa'atau a Iapani se oloa e iai le “molecular hydrogen” o lona vaega galue, e ta'ua o le “High Concentration Hydrogen Jelly”.O le oloa na faalauiloa e le Shinryo Corporation, o se lala o le Mitsubishi Chemical Co., LTD., o le taimi muamua lea ua faalauiloa ai se oloa e iai le hydrogen.

E tusa ai ma le puletini, molecular hydrogen e mafai ona faʻaleleia le lelei o le moe (tuuina atu se lagona o le moe umi) i fafine mafatia.I se suʻesuʻega faʻapitoa e pulea e le placebo, faʻalua-tauaso, faʻafuaseʻi, suʻesuʻega tutusa o le 20 fafine mafatia, o le tasi vaega na tuʻuina atu i ai 3 jellies o loʻo i ai le 0.3 mg o le hydrogen mole i aso uma mo le 4 vaiaso, ae o le isi vaega na tuʻuina atu i ai jellies o loʻo i ai le ea (placebo food). ).O eseesega taua i le umi o le moe na matauina i le va o vaega.

O le jelly na faʻatau atu talu mai Oketopa 2019 ma 1,966,000 fagu ua faʻatau atu i le taimi nei.E tusa ai ma se ofisa o le kamupani, o le 10g o le jelly o loʻo i ai le hydrogen e tutusa ma le 1 lita o le "hydrogen water."


Taimi meli: Iuni-04-2023