ulu itulau - 1

tala fou

Fa'ailoaina o le Avanoa o le Monobenzone i Dermatology: O se fa'alavelave i le Fa'asaienisi Fa'a'ese'ese Pa'u

Ua faia e saienitisi se mea fou i le matata o le dermatology ma le atinaʻeina o se togafitiga fou mo le vitiligo e faʻaaoga ai se vailaʻau e taʻua.monobenzone. Vitiligo o se ma'i pa'u e mafua ai le leiloa o lanu pa'u i patch, ma e a'afia ai le faitau miliona o tagata i le lalolagi atoa. O le togafitiga fou, lea e aofia ai le faʻaaogaina omonobenzone, ua faʻaalia ni taunuuga manuia i le toe faʻaleleia o le paʻu o tagata maʻi vitiligo.

图片 1
图片 2

Malamalama i le Saienisi tuaMonobenzone

Monobenzonegalue e ala i le depigmenting o le paʻu e leʻi aʻafia, lea e fesoasoani e faʻafefe ai le paʻu o le paʻu ma faʻaitiitia ai le eseesega i le va o vaega o loʻo aʻafia ma le le afaina. O lenei faiga e mafai ona fesoasoani i le faʻaleleia atili o foliga o le paʻu ua aʻafia i le vitiligo ma faʻamalosia ai le talitonuina o i latou o loʻo nonofo ma le tulaga. Le fa'aogaina omonobenzonei vitiligo togafitiga e fai ma sui o se alualu i luma taua i le fanua o dermatology ma ofoina atu le faamoemoe ia i latou o loo tauivi ma le tulaga.

O le atinae o lemonobenzonetogafitiga mo vitiligo o se taunuuga o le tele o suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga na faia e fomaʻi ma saienitisi. O le vailaʻau ua maua e saogalemu ma aoga i le toe faʻaleleia o le paʻu, ma e iai le gafatia e suia ai olaga o tagata mamaʻi vitiligo. O le togafitiga e mafai ona maua ai se fofo umi mo le vitiligo, e ofoina atu se ave o le faʻamoemoe mo i latou e aʻafia i le maʻi.

图片 3

Le fa'aogaina omonobenzonei vitiligo togafitiga e fai ma sui o se tulaga taua tele i le fanua o dermatology ma e mafai ona suia le auala e pulea vitiligo. Faatasi ai ma nisi suʻesuʻega ma atinaʻe, o lenei togafitiga e mafai ona maua lautele lautele, ofoina atu le toomaga i le faitau miliona o tagata i le lalolagi atoa o loʻo aʻafia i vitiligo. Le alualu i luma i togafitiga vitiligo faaaogainamonobenzoneo se molimau i le malosi o le faʻasaienisi faʻafouina i le faʻaleleia o olaga o tagata taʻitoʻatasi e iai le paʻu.


Taimi meli: Iul-24-2024