ulu itulau - 1

tala fou

Sucralose: O se fofo suamalie mo fa'aoga eseese

Sucralose, o se mea suamalie fa'aigoa lauiloa, o lo'o faia galu i totonu o le sosaiete fa'asaienisi ona o ana fa'aoga eseese i tua atu o le suamalie o mea'ai ma meainu. Ua iloa e tagata suʻesuʻe lena measucralosee mafai ona faʻaaogaina i le tele o alamanuia, mai vailaʻau i mea teuteu, faʻafetai i ona uiga faʻapitoa ma mautu.

BB6298~1
2

Le Saienisi i TuaSucralose: Faailoaina o le Upu Moni:

I totonu o fale talavai,sucraloseo loʻo suʻesuʻeina mo lona gafatia e avea o se faiga e tuʻuina atu ai vailaʻau. O lona gafatia e tumau mautu i lalo o tulaga eseese e avea ai ma se filifiliga manaia mo le faʻapipiʻiina ma le tuʻuina atu o vailaʻau. E mafai ona o'o atu ai i auala e sili atu ona lelei ma fa'atatau i le tu'uina atu o vaila'au, fa'aleleia atili i'uga o tagata ma'i ma fa'aitiitia ai a'afiaga.

E lē gata i lea,sucraloseua faaalia le folafolaga i le fanua o faatoaga. Ua maua e suʻesuʻega lena measucralose mafai ona fa'aoga e fa'aleleia ai le tofo o mea'ai a manu, ma fa'amalie atili ai mo lafumanu. E mafai ona i ai se aafiaga taua i meaʻai a manu ma le soifua maloloina lautele, e iʻu ai i le manuia o pisinisi faʻatoʻaga atoa.

I le malo o cosmetics,sucraloseo lo'o su'esu'eina mo lona fa'aogaina i oloa tau pa'u. O lona natura e le-caloric ma le mautu e avea ai ma mea manaia mo le fausiaina o lotions, kulimi, ma isi mea matagofie. O loʻo suʻesuʻeina e le au suʻesuʻe le avanoa e faʻapipiʻi aisucralosei totonu o mea e teu ai pa'u e fa'aleleia atili ai o latou tino ma lagona fa'alogo.

E le gata i lea,sucraloseo loʻo suʻesuʻeina mo ana faʻaoga i le faʻaleleia o le siosiomaga. O lo'o su'esu'eina e le au su'esu'e lona fa'aogaina i palasitika e mafai ona pala, ona o lona mautu ma le natura e le o'ona ua avea ai ma filifiliga talafeagai mo le fa'atupuina o mea e afifiina ai le si'osi'omaga. E mafai ona iai se aafiaga lelei i le fa'aitiitia o otaota palasitika ma fa'alauiloa se faiga e sili atu ona gafataulimaina i le afifiina.

q1

I le faaiuga,sucralose'sfelagolagomai ma mautu ua tatalaina ai se lalolagi o avanoa i tua atu o lona faaaogaina masani o se suamalie suamalie. Mai vaila'au i fa'ato'aga, mea teuteu, ma le fa'aleleia o le si'osi'omaga,sucraloseo loʻo faʻamaonia e avea o se mea taua ma faʻaoga eseese. A'o fa'aauau pea le fa'alauteleina o su'esu'ega i lenei vaega, o le avanoa mosucraloseo le fa'afouina o alamanuia 'ese'ese o lo'o fa'atupula'ia atili.


Taimi meli: Aukuso-12-2024