ulu itulau - 1

tala fou

Lycopodium Powder Production Soars i Newgreen, Faʻamautinoaina le Tuʻuina atu mo se taimi umi i maketi o le lalolagi

Newgreen fa'ateleina le gaosiga o le pauta Lycopodium e fa'amautinoa ai le maualuga ma le maualuga o galuega fa'aletausaga e tu'uina atu maketi i totonu ma fafo.

 

O le Newgreen, o se taʻutaʻua gaosi vailaʻau, ua faʻasalalau le faʻalauteleina o lana laina gaosiga e aofia ai le paʻu o le Lycopodium, o se oloa e lauiloa i lona tulaga maualuga ma le maualuga o le gaosiga faʻaletausaga, faʻamautinoa le faʻaauauina o le sapalai i maketi i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo.

 

O le paʻu o le Lycopodium e maua mai i spores o le Lycopodium laau ma o se paʻu samasama lelei ma mea faʻapitoa faʻapitoa.E sili ona mu ma e iai mea e tete'e i le vai, ma avea ai ma mea lelei mo fa'aoga eseese.

O mea totino fa'aletino o le pa'u o Lycopodium e aofia ai le lapopo'a lelei, maualalo le mamafa ma le fa'asalalau lelei.O nei mea totino e talafeagai mo le tele o faʻaoga e pei o paʻu mo fualaau ma papa i totonu o fale talavai, lubricants i le gaosiga o oloa latex, ma le pefu e aveese mo totigilima ma condom.

 

I le faʻaopoopoga i vailaʻau ma fale gaosi oloa, o le paʻu Lycopodium o loʻo i ai foi se sao taua i le afi ma le valiina o maketi.I totonu o fale afi, o le maualuga o le mu ma le malosi o le Lycopodium powder e gaosia ai mumu samasama e avea ma vaega taua i le fatuina o ata mataʻina i taimi o faʻaaliga afi.O lona gafatia e gaosia ai le afi auro susulu e fa'aopoopoina ai le fiafia ma le mata'ina i fa'aaliga o mea fai afi, ma avea ai ma filifiliga ta'uta'ua mo fa'aaliga pyrotechnic.

 

E le gata i lea, o le paʻu o le Lycopodium e masani ona faʻaaogaina i le maketi vali e pei o se lanu lanu ma le vali.O lona lapopo'a lelei ma le vai-tete'e vai ua avea ai ma se filifiliga sili ona lelei mo le fa'asalalauina ma le aveina o vali, fa'amautinoa le toniga ma le lanu viia i le tele o faiga vali.

 

Fa'atasi ai ma ona tulaga fa'aonaponei fa'aonaponei ma fa'atonuga fa'atonutonu lelei, Newgreen ua saunia lelei e fa'afetaui le fa'atupulaia o le mana'oga mo le pauta Lycopodium i maketi i totonu o le atunu'u ma fa'avaomalo.O le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei ma le faʻamaoni e faʻamautinoa ai le tuʻufaʻatasia ma le umi o le tuʻuina atu o le pauta Lycopodium maualuga, ma faʻamalosia atili ai lona tulaga o se kamupani faʻalagolago i le pisinisi vailaʻau.

 

O le fa'alauteleina o le Newgreen i le gaosiga o le pauta Lycopodium o lo'o fa'ailogaina ai se la'asaga taua i lana tautinoga e fa'afetaui mana'oga o maketi ma oloa sili ona lelei, fa'amalosia lona ta'uleleia o se ta'ita'i i le gaosiga o vaila'au.


Taimi meli: Apr-21-2024