ulu itulau - 1

tala fou

O loʻo faʻatalanoaina e le au popoto le Avanoa o le Lactobacillus reuteri i le Faʻaleleia o le Soifua Maloloina

Lactobacillus reuteri, o se ituaiga o siama probiotic, o loʻo faia galu i totonu o le sosaiete faʻasaienisi mo ona aoga faʻalesoifua maloloina. O suʻesuʻega talu ai nei na faʻaalia ai o lenei ituaiga o siama e mafai ona i ai le tele o aʻafiaga lelei i le soifua maloloina o tagata, mai le faʻaleleia o le soifua maloloina o le manava i le faʻamalosia o le puipuiga.

2024-08-21 095141

O le a le malosi oLactobacillus reuteri ?

O se tasi o suʻesuʻega sili ona taua e fesoʻotaʻi maLactobacillus reuterio lona gafatia e faʻaleleia ai le soifua maloloina o le gutu. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o lenei probiotic e mafai ona fesoasoani e toe faʻaleleia le paleni o siama aoga i totonu o le gutu, lea e taua mo le soifua maloloina lautele. E le gata i lea, ua maua le L. reuteri e faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le faʻamaʻi o le manava itaitagofie ma isi faʻafitauli o le manava, ma avea ai ma se togafitiga lelei mo i latou o loʻo mafatia i nei tulaga.

I le faaopoopo atu i lona aafiaga i le soifua maloloina o le gutu,Lactobacillus reuteriua fesoʻotaʻi foʻi ma faʻaleleia atili o le puipuiga. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai e mafai e lenei probiotic ona fesoasoani i le faʻaogaina o le tali atu a le tino, e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le mumū ma se puipuiga malosi mai faʻamaʻi. E mafai ona iai ni a'afiaga taua mo tagata ta'ito'atasi o lo'o i ai fa'afitauli fa'aletonu po'o fa'ama'i tumau.

E le gata i lea, ua maua le L. reuteri e mafai ona aoga mo le soifua maloloina o le fatu. O su'esu'ega ua fa'ailoa mai e mafai e lenei probiotic ona fesoasoani e fa'aititia le maualuga o le cholesterol ma fa'aitiitia ai le lamatiaga o le ma'i fatu fatu. O nei su'esu'ega ua fa'aosofia ai le fiafia i le fa'aogaina o leLactobacillus reuterie fai ma fa'aopoopoga fa'anatura mo le fa'aleleia o le soifua maloloina o le fatu ma le puipuia o fa'alavelave fa'atatau ile fatu.

a

I le aotelega, o suʻesuʻega faʻaalia i lugaLactobacillus reuterio lo'o fa'ailoa mai ai o lenei fa'ama'i fa'ama'i o lo'o i ai se folafolaga tele mo le fa'aleleia atili o le soifua maloloina o tagata. Mai ona aafiaga lelei i le soifua maloloina o le gutu ma le puipuiga o le tino i ona aoga aoga mo le soifua maloloina o le fatu, L. reuteri o loʻo faʻamaonia e avea ma malosiaga i le lalolagi o probiotics. A'o fa'aauau pea ona fa'ailoa e saienitisi ana faiga ma fa'aoga fa'atatau, e foliga mai o lenaLactobacillus reuterio le a avea ma se tagata taalo sili ona taua i le tulaga o le puipuiga ma togafitiga faafomai.


Taimi meli: Aukuso-21-2024